Kirjoittajasta

Hei! Olen 30+ pääkaupunkiseudulla asuva bloggaaja, rahatoimittaja ja yrittäjä. Rahataitoni alkoivat karttua lukioikäisenä, kun kuukausirahalla hoidin lähes kaikki omat hankintani. Myöhemmin opinnoista valmistuttuani huomasin, että palkasta alkaa jäädä vähän ylimääräistä säästöön. Aloin kiinnostua sijoittamisesta ja tekemään omia kokeiluja.

Työskentelin myös etuuskäsittelijänä vakuutusyhtiössä ja työttömyyskassassa, ja huomasin, että sisälläni asuu pieni byrokraatti. Olen ihminen, joka nauttii vaikkapa veroilmoituksen täyttämisestä!

Myös ekologisuus, eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä. Olin pitkään harrastanut shoppailua kirppiksillä ja alennusmyynneissä, mutta aloin kyseenalaistamaan jatkuvan uuden tavaran hankkimisen. Sen sijaan käynnistin kaappienraivausprojektin, ja möin pois paljon vanhaa tavaraa. Lopulta kävin myös ammattijärjestäjäkoulutuksen.

Nykyisin pyrin elämään niin, että talouteni voi hyvin, tavaratulvan sijasta voin kiinnittää huomioni elämän tärkeisiin asioihin ja pystyn ehkä auttamaan muitakin taloudesta ja unelmien toteuttamisesta kiinnostuneita ihmisiä.

Tervetuloa myös yritykseni kotisivuille: www.veerasaloheimo.fi