keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Kaipaatko kirjavinkkejä? Lataa ilmainen 25 kirjan lista esittelyineen

Lukemalla on mukava oppia lisää oman talouden hallinnasta. Olenkin huomannut, että muun muassa sijoittamiseen liittyvissä Facebook-ryhmissä kysellään jatkuvasti kirjavinkkejä.

Päätin laatia listan omista suosikkikirjoistani, jotka liittyvät oman kulutuksen ja talouden hallintaan. Tein listasta napakan pdf-oppaan, jossa on mukana myös virkkeen mittainen esittely jokaisesta teoksesta. Näin pystyt helpommin valitsemaan seuraavan kirjan lukulistallesi. Siispä ole hyvä:

20 +5 parasta kirjavinkkiä oman kulutuksen ja talouden hallintaan

Listalla on 20 suomenkielistä ja 5 englanninkielistä suosikkikirjaani. Vinkki: yhdeltä kirjoittajalta mukana on vain yksi teos, mutta samat tekijät ovat saattaneet kirjoittaa useampiakin aihepiirin teoksia. Jos tykkäsit siis jostakin lukemastasi kirjasta, kannattaa tarkistaa esimerkiksi kirjaston tietokannasta, olisiko samalla tekijällä muitakin teoksia.

Ladatessasi tämän maksuttoman listan liityt samalla Rahapostin tilaajaksi, ja saat jatkossa hyödyllisiä sähköposteja, joiden avulla voit säästää rahaa ja saada taloutesi paremmin hallintaan.PS. Tätä blogia ei enää päivitetä. Tervetuloa seuraamaan uutta blogia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti