torstai 1. marraskuuta 2018

Iloisia uutisia! Blogi uudistuu ja jatkuu uudessa osoitteessa

Tervehdys sinulle, Rikasta elämää -blogin lukija! Nyt on mahtavia uutisia: tovin tauolla ollut blogi herää henkiin ja jatkuu uudessa osoitteessa:
www.veerasaloheimo.fi/blogi/

Blogin aihepiirit pysyvät pitkälti samoina kuin täällä Bloggerissakin: kiinnostavaa luettavaa on tiedossa tavaran raivaamisesta, kuluttamisen ja shoppailun järkeistämisestä, oman talouden hallinnasta säästövinkkeineen sekä sijoittamisen alkeista.

Juttupankista löydät lisäluettavaa


Elätän nykyisin itseni kirjoittamalla tavallisen ihmisen talousasioista rahatoimittajana. Toimin freelancerina oman toiminimeni kautta. On innostavaa omistautua omille intohimon aiheilleen täysipäiväisesti!

Uusi blogi sijaitsee yritykseni kotisivujen alla. Sivustolta löytyy myös juttupankki, josta löydät toimittajana eri julkaisuihin kirjoittamiani artikkeleja muun muassa säästämisestä, sijoittamisesta, asumisesta ja muista oman talouden hoitoon liittyvistä aiheista.

Moi! Olen rahatoimittaja Veera Saloheimo. Tervetuloa lukemaan uutta blogia!


Aloita uuteen blogiin tutustuminen näistä


Tartu näihin artikkeleihin:

Kirjavinkkejä ilmaisoppaasta


Moni raha-asioihin perehtyvä kaipaa myös uusia kirjavinkkejä tästä aihepiiristä. Olen lukenut vuosien varrella paljon kirjasatoa, ja olen nyt koonnut parhaat kirjavinkkini ilmaiseen pdf-oppaaseen "20 +5 parasta kirjavinkkiä oman kulutuksen ja talouden hallintaan". Lista sisältää 20 suomenkielistä ja 5 englanninkielistä kirjaa, ja jokaisesta on mukana myös virkkeen mittainen kuvaus, jonka perusteella seuraava teos on helppo valita omalle lukulistalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti