torstai 11. joulukuuta 2014

3 vinkkiä edullisiin verkko-ostoksiin

Järki kädessä vaikka alennukset houkuttelee...

Verkkokauppojen ostoksista voi saada alennusta, kun tietää keinot. Tässä TOP-3 vinkit.

1. Ostohyvitys


Ostohyvityksen kautta voi saada jälkikäteen verkko-ostoksista takaisin pienen osan ostoksen hinnasta kauppiaalta. Teknisesti homma toimii niin, että verkkokaupan sivuille täytyy mennä Ostohyvityksen sivulla olevan linkin kautta, jolloin tehty ostos rekisteröityy Ostohyvityksen järjestelmään.

Ostoksesta palautuva summa voi olla tietty prosenttiosuus, esimerkiksi muutama prosentti, tai pieni rahamäärä tehtyä ostosta kohti. Hyvityksen rekisteröitymistä täytyy odottaa jonkin aikaa, esimerkiksi viikko.

Hyvityksiä kerätään hieman isompi satsi yhteen, kunnes sivustolta voi pyytää hyvitysten tilittämistä omalle tilille.

Ostohyvitys ei usein rekisteröidy, jos on selaimellaan mennyt ensin verkkokaupan sivuille ja lisännyt tuotteita ostoskoriin ja sitten vasta avaa Ostohyvityksen sivun.

Verkko-ostosten teko kannattaakin miettiä tietyssä järjestyksessä: ensin avataan Ostohyvityksen sivu ja etsitään sieltä haluttua tuotetta tarjoavia verkkokauppoja. Sitten käydään yksi kerrallaan tutkimassa eri verkkokauppoja sivuston linkkien kautta.

Ongelmia voi myös tulla, jos selaimessaan käyttää mainokset estävää Ad-Blockia.

2. Alennuskoodit


Syöttämällä alennuskoodin verkkokauppaan ennen maksua voi saada prosenttialennuksen tai muun edun. Alennuskoodeja on koottu omille nettisivuilleen, jotka löytyvät googlettamalla. Sivulta voi tarkistaa, löytyykö voimassa olevaa alennuskoodia siihen verkkokauppaan, josta aikoo hankkia jotakin.

3. Ryhmädiilit


Groupon, Facediili, Kimppadiili ynnä muut ryhmädiilit tarjoavat isoja alennuksia tuotteista ja palveluista. Tarjontaa on laidasta laitaan, vaatteista ja elektroniikasta ravintola-aterioihin ja kauneudenhoitoon.

Ryhmädiileistä ostetaan lahjakortti, jolla ostos lunastetaan. Diilit voi tilata omaan sähköpostiinsa ja vaikkapa ohjata tiettyyn kansioon, jota voi käydä katsomassa silloin, kun tarve on hankkia jotakin. Tai sitten voi käydä eri ryhmädiilien sivuilla katsomassa auki olevia diilejä jotain tarvitessaan.

Muistetaan sitten, että vaikka halvalla saisi, sellaista ei kannata hankkia, jota ei oikeastaan tarvitsekaan... ;)

Lisäksi jos tunnistat itsessäsi (ja komeroittesi täysinäisyydessä) taipumuksen ostella liikaa, voit kokeilla määräaikaista ostoslakkoa. Katso täältä vinkit shoppailulakon aloittamiseen.

HUOM. Päivitys tammikuussa 2019:


Ostohyvitys toimii nykyään nimellä Bonusway. Klikkaa tästä käyttäjäksi niin saat 10 euron liittymispalkkion ensimmäisestä ostoksestasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti